Bogdan Chirieac, întrebare cheie după o tragedie care a impresionat lumea întreagă

Miercuri seară, analistul politic Bogdan Chirieac, invitat în cadrul emisiunii România9, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache, a discutat despre o situaţie care l-a impresionat.

„Ştiţi ce m-a impresionat săptămâna trecută? FBI a stabilit că Rusia a influenţat alegerile prezidenţiale din Statele Unite. A fost campania „Black people life matter" (n.r. Viaţa oamenilor de culoare contează"). S-a întâmplat o nenorocire în Statele Unite, un poliţist alb a împuşcat un afro-american", a spus Bogdan Chirieac.

Atunci, sute de americani au protestat pe străzi şi au scandat lozinci.

Analistul politic consideră că ceea ce a descoperit FBI-ul este foarte interesant. „O campanie - altminteri binevenită, nu puteţi să contestaţi aşa ceva - a fost promovată de o companie rusească. Care a fost urmarea? Extremişti albi, care n-ar fi participat la vot, au venit şi au votat cu Donald Trump”, a explicat analistul politic.

[citeste si]

În contextul protestelor din februarie, organizate în Piaţa Victoriei, „lumea nu citise Ordonanţa 13. Spuneau că vor elibera toţi hoţii, criminalii – aşa spuneau oamenii. Manifestau fără să ştie pentru ce”, a spus analistul politic, formulând următoarea întrebare: „Ar putea să fie cineva în spatele acestei manifestaţii?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel