EXCLUSIV  Bogdan Chirieac, după PROTESTE. AUR vs. USR. ”Ca-n bancul lui Toma Caragiu. Dar procurorii unde sunt?”

Bogdan Chirieac, după PROTESTE. AUR vs. USR. ”Ca-n bancul lui Toma Caragiu. Dar procurorii unde sunt?”
Bogdan Chirieac, după PROTESTE. AUR vs. USR. ”Ca-n bancul lui Toma Caragiu. Dar procurorii unde sunt?”

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre protestul din fața Parlamentului.

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au vorbit, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de  la DC News, difuzată și pe DCNewsTV și Gold FM, despre protestul de marţi de la Palatul Parlamentului, unde manifestanții au avariat patru autovehicule și au intrat până pe scările instituției, forțând ușa. La un moment dat, Bogdan Chirieac a făcut o glumă, în contextul acestui protest, organizat de AUR și criticat tocmai de USR, care s-a remarcat pe scena politică tocmai prin proteste, fie în stradă, fie în Parlament. 

"Știți, cum e bancul ăla a lui Toma Caragiu cu Naționala Raiului și cu Naționala Iadului, și va câștiga Iadul? Și întrebarea a fost: "Da` cum? Că cei mai buni jucători de fotbal merg în Rai, cum să bată Iadul"? "Păi da", zicea. "Dar arbitrii unde sunt"? La fel și noi, AUR cu USR-ul.", a spus Bogdan Chirieac, continuând: "Da` procurorii unde sunt, la AUR sau la USR?". Întrebarea i-a fost adresată lui Mugur Ciuvică.

"Procurorii anti-corupție sunt la USR, normal. Dar lăsați procurorii, că până la procurori ...", a răspuns Mugur Ciuvică.

"Păi văd că îi umflăm de dosare penale pe ăștia acum. (n.r. pe cei de la AUR)", a intervenit Bogdan Chirieac.

117 amenzi în valoare de aproape 200.000 de le / Două persoane care au protestat, ieri, împotriva certificatului verde la locul de muncă, în fața Parlamentului, au fost reținute

Un număr de 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 198.800 de lei, au fost aplicate până în prezent în urma protestului de marţi de la Palatul Parlamentului.

"În continuarea măsurilor luate în data de 21 decembrie, în contextul manifestaţiei de protest de la Palatul Parlamentului, suplimentar, au mai fost identificate 211 persoane, fiind aplicate alte 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare", a informat, miercuri, Jandarmeria Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, se fac verificări în continuare pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au comis fapte antisociale la protestul de marţi.  Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel