Bogdan Chirieac: Doamna Dobrovolschi vrea să-i creeze o problemă de imagine lui Klaus Iohannis

Analistul Bogdan Chirieac critică poziția Administrației Prezidențiale, care,  prin ieșirea purtătorului de cuvânt nu a făcut altceva decăt să disprețuiească opinia publică față de scandalul momentului, respectiv punerea generalui Florian Coldea la dispoziția șefului SRI, Eduard Hellvig. 

"Doamna Dobrovolschi vrea să-i creeze o problemă de imagine președintelui Klaus Iohannis", a declarat analistul Bogdan Chirieac la Antena 3. 

"Vi se pare normal ca în legătură cu subiectul zilei, în care a rupt ecranele și agențiile de presă în țara noastră în ultimele 24 de ore, comunicatul președintelui să fie aproape disprețuitor la adresa opiniei publice? Mai bine nu ieși, nu faci nicio declarație, asta este.

Președintele nu are niciun punct de vedere. Dar nu poți să faci ce a făcut doamna Dobrovolschi. Publicul are senzația că este luat în bătaie de joc de Președinția României".

[citeste si]

Tot ceea ce este important nu poate fi explicat, tot ceea ce este important nu ne interesează spune președintele Klaus Iohannis prin intermediul  doamnei Dobrovolschi. Tot ce este interesant nu ne interesează. Despre astra este vorba. În rest sunt vorbe de clacă, a ieșit ca să-l facă de rușine pe președinte?. Eu nu pot să înțeleg de ce a ieșit doamna Dobrovolschi.

Cel puțiun în România, de luni de zile, așa zisul  binom ocupă prima pagină a ziarelor. Domnul Coldea, general în serviciile secrete, a devenit o personalitate mai cunoscută în România  decât majoritatea politicienilor, iar președintele refuză să dea orice fel de lămurire, informație în legătură cu punerea la dispoziție a domnului general Coldea. Cum poți comenta acest lucru? Dar faci conferință de presă. Mai bine nu faci" a mai declarat Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel