Bogdan Chirieac: Doamna Dăncilă ia o URIAȘĂ BILĂ NEAGRĂ în acest moment

dancila
dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat lipsa de reacție a premierului României, Viorica Dăncilă, în fața criticilor Comisiei Europene cu privire la raportul de revocare a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, realizat și prezentat de către ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

”Am urmărit-o pe distinsa doamnă prim-ministru a României, pe care am sprijinit-o atât de mult. Ideea de a avea un prim-ministru femeie eu zic că e un fapt pozitiv. Ești prim-ministru, ieși la conferința de presă într-un moment extrem de tensionat, vii de la Bruxelles, unde ai fost două mandate europarlamentar, nu te apuci să spui un cuvânt despre felul în care țara ta a fost atacată în Comisia Europeană, fără niciun suport, fără să fi primit în mod oficial raportul ministrului Justiției și tu nu spui nimic despre chestiunea aceasta. Orice este important, dar ceea ce-ți afectează propria țară nu e. Doamna Dăncilă ia o uriașă bilă neagră în acest moment, ca prim-ministru al României. Cei ce au avut semne de întrebare în ceea ce o privește, se pare că au avut dreptate. Nu vreau să trag o concluzie pripită, dar să-i spună cineva că este primul ministru al României, locul său de muncă de unde a venit acum o lună, dl Juncker, pe care trebuia să-l fi cunoscut foarte bine, condamnă România fără să citească raportul și premierul spune `eu nu comentez`. Cum nu comentezi, doamnă? E vorba despre atacarea României în acest moment, urmare a acțiunii unui ministru din Guvernul Dăncilă.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

”CE de unde vine doamna Dăncilă au atacat România fără să citească raportul.” a afirmat analistul politic. După ce i s-a spus că nu este prima oară, Bogdan Chirieac a întrebat retoric: ”Ne-am obișnuit cu bătaia și nu o mai luăm în seamă sau cum?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel