Bogdan Chirieac, discuție aprinsă cu Șerban Nicolae. Măriri de salarii în campania electorală

[] []

09 noi 2016 / 15:10
Salveaza PDF Comentarii

Bogdan Chirieac și Șerban Nicolae au avut un schimb dur de replici după ce Legea majorării salariale din sănătate și educație a fost luată în discuție abia în prag de alegeri. Totul a început după ce Mihai Voicu (PNL) a spus că această lege este o găleată electorală adăugând: "cu șase luni înainte de alegerile parlamentare nu se pot face măriri salariale".

Vă prezentăm replicile dintre Bogdan Chirieac - Șerban Nicolae:

 

Bogdan Chirieac: Gestul premierului mi-a trezit respect, eu nefiind fan Dacian Cioloș. Acesta a spus că măririle salariale afectează bugetul.

Șerban Nicolae: Legea este din 2010. (...) Disprețul și aroganța lui Cioloș și a guvernului față de veniturile populației este peste măsură. Această ordonanță nu a fost dată acum în campanie ca să spună domnul Chirieac că Dacian Cioloș își asumă un mare risc. Domnia sa candidează chiar dacă nu sunt alegeri de prim-ministru.

Bogdan Chirieac: Spuneți că este bine să faceți măriri de salarii în campania electorală?

Șerban Nicolae: Da, e bine oricând!

[citeste si]

Bogdan Chirieac: Ați fost trei ani și jumătate la guvernare. Măriți salariile din 15 decembrie sau de la 1 ianuarie, nu faceți asta în campanie! (...) Șosele de ce nu ați făcut?

Șerban Nicoale: Lăsați-mă cu glumele!

Bogdan Chirieac: Care glume? Astea nu-s glume! Aveți o retorică găunoasă! Faceți autostradă în toată țara! Veniți într-o zonă aberantă! Mihai Voicu v-a spus omenește că nu este în regulă să faceți măriri de salarii în campaniile electorale.

Șerban Nicolae: Nu am voie să am altă părere?

Bogdan Chirieac: Mă revoltă că este aberant ceea ce spuneți!

Șerban Nicolae: Vă rog să îmi respectați opinia. Când spuneți că partidele trebuie să facă autostrăzi... nu vă iau în serios.

Bogdan Chirieac: Pe mine mă ia lumea în serios. După mintea mea, partidele candidează pentru a forma guverne, pentru a intra în Parlament și pentru a face și autostrăzi, nu doar majorări salariale aberante, în campania electorală! Noi, în mediul privat, nu avem de unde să dăm banii aceștia.

Mihai Voicu a intervenit în discuție și a zis: Nu mai puteți să dați găleți și făină și dați legi. Este fix același lucru.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29