Bogdan Chirieac, despre Ion Iliescu: Este o emblemă a PSD-ului

Scena politică este zguduită de conflictele care au loc în Partidul Social Democrat în aceste zile. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la România TV despre viitorul PSD, dar și despre Ion Iliescu.

VEZI ȘI: Vanghelie, reacție neașteptată după demisia lui Ghiță din PSD

Întrebat ce se întâmplă cu PSD-ul în această perioadă, analistul Bogdan Chirieac a zis: "PSD-ul este un partid care își revine după o înfrângere. Cu siguranță, partidul își va reveni. La un moment dat, își va găsi și doctrina potrivită pentru că stânga europeană este stânga clasei mijlocii. În România este o problemă pentru că nu prea mai există clasa mijlocie. După criza economică, din nefericire multă clasă mijlocie a dispărut. PSD-ul trebuie să-și găsească o cadență".

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă afirma, într-o declaraţie dată publicităţii joi, după şedinţa conducerii PSD, că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă.

Despre acest subiect, analistul politic Bogdan Chirieac a opinat: "Ion Iliescu este - vrând nevrând - emblema PSD-ului. Și dacă îl dau afară din partid pe bătrânul președinte, tot dânsul este emblemă în acest moment".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel