Bogdan Chirieac, despre declarația de presă a lui Traian Băsescu

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre ultimele declarații ale lui Traian Băsescu înainte de alegerile prezidențiale din 16 noiembrie.

VEZI ȘI: PONTA, asul din mânecă după ce Băsescu l-a amenințat cu un filmuleț-VIDEO

"Sunt două chestiuni de menționat: ieșirea anti-Ponta și pro-Iohannis. Domnul Băsescu a ieșit ferm împotriva lui Victor Ponta și implicit în favoarea lui Klaus Iohannis. Nu știu dacă demersul său va avea impact și dacă nu cumva în favoarea lui Victor Ponta. Președintele face acest demers la nivelul de 5-6-10% de încredere cât mai are domnul Traian Băsescu în acest moment", a zis Bogdan Chirieac. 

"Din nefericire pentru România, lucrurile în acest moment, în noiembrie 2014, sunt de-o parte și de alta a baricadei. Suntem precum în decembrie 1989. Dacă ești cu unul înseamnă că automat ești împotriva celuilalt", a mai spus analistul politic la România TV.

Întrebat de Corina Drăgotescu dacă ieșirea lui Traian Băsescu a fost mai degrabă una personală, Bogdan Chirieac a zis: "Nu mai mobilizezi electoratul vineri seară, la ora 20.00. Campania electorală se încheie fix peste patru ore. Televiziunile nu vor mai putea da nimic. Mâine este sâmbătă. Sigur că Internetul are milioane de vizitatori. Oamenii vor vedea filmulețele despre care vorbesc Ponta și Băsescu, dar nu mai ai ce și cum. Opiniile s-au format. Această ieșire a dl Traian Băsescu este urmarea unui deranj personal față de dl Victor Ponta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel