Bogdan Chirieac: Acesta a fost mesajul lui Klaus Iohannis. Îl va susține necondiționat

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut mai multe precizări după prima conferinţă de presă a preşedintelui Klaus Iohannis. 

"Preşedintele ne-a transmis un mesaj de un fel de normalitate. Adică anul acesta ne vaccinăm şi ne reluăm viaţa. Dacă ne reluăm viaţa, a spus, economia e în stare funcţională, vom avea creştere economică şi vom avea bani pentru toate. Acesta a fost mesajul. 

Cu destulă jenă a menţionat PSD-ul de data aceasta, când a vorbit de OUG-ul pe justiţie, deşi a fost un referendum care le interzicea. A şi subliniat asta! 

Cred că mesajul important pe care l-a dat este că dânsul doreşte Guvernul actual şi îl vede valabil pentru patru ani de zile. Este foarte important! Când a fost întrebat despre disensiunile grave dintre PNL şi USR, la nivel înalt, pentru că Emil Boc este un membru important al PNL-ului, dl preşedinte a fost ferm şi a spus că Guvernul acesta va face reforme şi va sta patru ani de zile. Este dorinţa pe care a avut-o de la primul mandat, să aibă Guvernul său. Nu ştiu dacă se va întâmpla, dar cred că dânsul va susţine necondiţionat acest Guvern.", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

"Preşedintele a cauţionat aspectele privind vaccinarea. Primul, aproape i-a condamnat pe primarii care se plâng. Al doilea este cel legat de aşa zisul succes al campaniei de vaccinare. Nu e niciun succes. România are 500.000 de doze de vaccin în frigider şi  nu a reuşit să vaccineze lumea. Este foarte important asta! Altminteri, e grav. Centrele de vaccinare nu sunt organizate acum de primari. Nu au primit bani, nu există bani! N-a ieşit Boc să vorbească de nebun în public. E un om care are mare credibilitate în Ardeal şi la Cluj", a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel