EXCLUSIV  Bogdan Chirițoiu, Consiliul Concurenței: INVESTIGAȚIILE ANULUI. Cea mai AMPLĂ INSPECȚIE

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, a făcut declarațiile zilei, la DCNews, în emisiunea ”Borza Analytica”, despre investigațiile momentului. 

”Anul trecut a fost un an foarte bun, deși a fost o perioadă agitată în țară, nouă ne-a priit. A fost un an nu numai pentru că au fost cazuri importante finalizate, dar mai ales ce am deschis: au fost investigații pe piața de conectări la gaze și la electricitate, e o zonă prioritară pentru noi, încercăm să completăm ceea ce face Agenția de Reglementare, să facem să meargă mai bine piața de energie. 

Avem o investigație interesantă pe zona de farmaceutice, ne uităm la penetrarea prea scăzută a firmelor de medicamente ieftine, suspectăm că firme mari încearcă să blocheze intrarea pe piață a medicamentelor mai ieftine. 

Cazuri mari- astea sunt cele mai importante pentru mine- pe zona de servicii financiare, o nouă investigație deschisă pe piața de asigurări, pentru prima dată, ne-am dus și la Londra, a trebuit să cerem ajutorul autorităților britanice, pe asigurări de aviație, a fost începută anul trecut, sper s-o terminăm anul acesta. 

Mai avem o investigație pe RCA, pe care o terminăm anul acesta. Mai avem o investigație pe bănci, pe leasing și băncile proprietare ale firmelor de leasing. Am avut, la un moment dat, 80 de oameni implicați în inspecții pe ansamblul țării, a fost cea mai amplă inspecție, nu am avut destui oameni în București, a trebuit să luăm și din teritoriu” a spus Bogdan Chirițoiu, la DCNews

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel