EXCLUSIV  Bogdan Badea (Hidroelectrica): Ce le lipsește companiilor românești: Toată industria suferă!

Bogdan Badea, Director General Hidroelectrica, a spus ce le lipsește companiilor românești, făcând precizări importante și cu privire la resursa umană.

Prezent pe 6 noiembrie la evenimentul organizat de DC Business la Crowne Plaza Hotel, unde s-au reunit cei mai importanți jucători din domeniul energiei, Bogdan Badea, Director General Hidroelectrica, a declarat: „Ceea ce cred că a lipsit de la companiile românești este acel curaj de a face mai mult, acel curaj de a se extinde, de a ieși din letargie, dintr-o zonă de confort în care spunem ăștia suntem, asta am făcut până acum, de aici înainte nu mai facem nimic. Acesta lucru am încercat să-l implementăm la Hidroelectrica".

„Toată industria suferă"

Acesta a spus că a fost finalizat un plan de afaceri gândit pe cinci ani. „Am reușit să finalizăm un plan de afaceri pe cinci ani, este acum în fază de aprobare. Cu mare atenție, am analizat și planurile de investiții, și perspectiva de dezvoltare și resursa umană. Aici, din păcate, toată industria suferă. La nivelul companiei, dar nu cred că suntem singurii, vedem o îmbătrânire a personalului și niciun aflux de tineri pe care să-l atragem către companie, să asigurăm schimbul de generații", a declarat Badea.

Video

Evenimentul de marți poate fi urmărit accesând link-ul de mai jos:

Evenimentul, ce a avut loc la Crowne Plaza Hotel, a strâns cei mai importanți jucători din domeniul energiei. "Noua strategie energetică, o provocare pentru jucătorii din piață. Ce câștigă consumatorul?" este tema dezbaterii care i-a adus în același loc pe ministrul Energiei, Anton Anton, trei secretari din acelați minister: Dorel Vișan, Robert Tudorache, Andrei Petrișor Maioreanu.

La eveniment au mai participat directori importanți din domeniul Energiei: directorul Electrica, Georgeta Corina Popescu, Transelectrica, Adrian Rusu, Romgaz, Adrian Volintiru, Transgaz, Ion Stelian, Hidroelectrica, Bogdan Badea.

Este primul eveniment DCBusiness, abia lansat pe piața media ce se ocupă de domeniul economic, și aduce la un singur loc cei mai importanți jucători din România din domeniul energetic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel