Bodu, indignat: Aș putea să-mi dau demisia, dar NU O FAC!

Sebastian Bodu
Sebastian Bodu

Sebastian Bodu spune că scorul de la alegerile europarlamentare a fost sub așteptări. Acesta mărturisește că își asumă partea sa de responsabilitate, dar nu va renunța din funcția de membru al PNȚCD, ci va lupta în continuare pentru modernizarea partidului.

"Am intrat în acest partid, acceptând invitația de a candida la alegerile europarlamentare, în ideea de a construi un proiect politic și îmi doresc să continui acest proiect. Având în vedere scorul înregistrat, cred că este nevoie de o asumare a responsabilității din partea întregii conduceri a partidului. Este împotriva logicii și a bunului simț ca doar unii să facă gestul asumării iar președintele partidului și cel care a deschis lista de candidați să refuze acest lucru", a scris Sebastian Bodu.

VEZI ȘI: Bodu: PSD a făcut cu Diaconu greșeala făcută de PDL cu EBa

"Mă solidarizez deplin cu membrii demisionari ai partidului și îmi asum, la rândul meu, partea mea de responsabilitate. Întrucât nu am nicio funcție în partid, singura calitate din care aș putea să demisionez este aceea de membru al PNȚCD dar nu o fac pentru că doresc să lupt pentru relansarea, reconstrucția, deschiderea și modernizarea partidului lui Corneliu Coposu", a punctat politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel