Bodu critică atitudinea lui Ivan: Latră la Marea Britanie

Eurodeputatul PDL Sebastian Bodu nu este de acord cu modul în care unii jurnaliști și politicieni, între care și purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, au ales să riposteze față de atitudinea britanicilor privind consecințele liberalizării pieței muncii începând din 2014. 

"Cătălin Ivan latră la Marea Britanie că să iasă din UE. Atitudinea unor jurnaliști si politicieni britanici de a se opune deschiderii pieții muncii pt romani si bulgari trebuie sa genereze o reacție, dar nu la modul acesta, mai ales ca poziția guvernului britanic este una corecta. Sau, probabil, ar trebui intr-adevăr, ca Marea Britanie sa iasă din UE, împreuna cu Germamia, Franta, Italia s.a. si sa rămânem noi, Bulgaria, Grecia. Poate intra și Albania, in cazul ăsta:, a scris sâmbătă pe pagina sa de socializare europarlamentarul Bodu.

Cătălin Ivan, pentru parlamentarul britanic Peter Bone: Nu mai promovați scenarii mincinoase 

Reacția democrat-liberalului survine după ce liderul delegației PSD din Parlamentul European, Cătălin Ivan, a transmis o scrisoare deschisă către parlamentarul britanic Peter Bone, cel care a declarat, pentru publicația Daily Express, că regulile UE împotriva imigrației pot fi încălcate de Marea Britanie, pentru a impiedica afluxul de cetățeni români.

În cadrul scrisorii, Cătălin Ivan îi solicită parlamentarului britanic să nu mai promoveze "scenarii mincinoase și panicarde cu privire la consecințele liberalizării pieței muncii" și să înceteze "stimularea sentimentelor anti-românești în rândul britanicilor".

"Nu puteți solicita control sporit asupra cetățenilor europeni care intră în țară atât timp cât Marea Britanie este membră a UE și atât timp cât țara pe care o reprezentați s-a angajat să respecte prevederile Tratatului de aderare a Bulgariei și României la Uniunea Europeană. Ori cereți oficial ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană – dacă asta este poziția oficială a conservatorilor – ori vă conformați regulilor care se aplică în toate cele 28 de state membre", a transmis  Cătălin Ivan în scrisoarea deschisă adresată lui Peter Bone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel