Bodu către EBa: "Îi las pe alții să se bată pentru un loc pe listă"

bodu
bodu

Europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu, îi răspunde Elenei Băsescu, după ce fiica președintelui l-a acuzat că gafează, dar că are parte de complicitatea echipei tehnice a Parlamentului European. Asfel, europarlamentara Elena Băsescu a încercat să-și scuze gafa făcută în urmă cu o săptămână în PE. Însă, Sebastian Bodu subliniază subtil că este o campanie de imagine a Elenei Băsescu pentru a-și asigura un loc pe lista pentru europarlamentare. 

Sebastian Bodu a scris, pe Facebook, "nu am de gând să răspund nici la altele, trecute, prezente sau viitoare". El a atras atenția "Mie, personal, nu îmi folosește un război al declarațiilor publice. Am anunțat de mai bine de 3 luni că renunț la politica și, deci, nu mă mai interesează un mandat nou de eurodeputat".

Sebastian Bodu a subliniat în răspunsul dat Elenei Băsescu "Deci îi las pe alții să se bată pt un loc pe listă".

Elena Băsescu dă un exemplu din zeci de gafe, cel al lui Sebastian Bodu și spune că "pe transcriptul dezbaterii primului raport, Sebastian Bodu apare cu doua intervenții, una fiind cea vorbită în plen în mod greșit, iar cealaltă este probabil intervenția pe care ar fi trebuit să o vorbească și care a fost pusă pe site ulterior". Bodu susține că a avut "3 speechuri pe 2 rapoarte și nu 2 speechuri. Deci ăsta e "misterul", nu vreo complicitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel