Bodea, previziune sumbră pentru PNL. Cum poate fi salvat de la moarte

Cristian Bodea a afirmat că nu se întoarce în PNL pentru că de doi ani partidul repetă scenariul PDL și va muri în același timp cu stăpânul. El mai susține că două cuvinte ar salva PNL. 

”Mă tot îndeamnă unii și alții să mă întorc în PNL. Și, când le spun tuturor că nu ai cum să întorci un mort de la groapă, fac ochi mari. Atât cei din baza PNL, cât și cei rămași îndrăgostiți de vremurile lui bunicele, nu reușesc să vadă că ăsta nu mai e partid, că nu mai există democrație acolo, că e doar o Unitate Militara (U.M.) de Propagandă, în serviciul echipei din spatele lui Iohannis. Pe lângă UM de Justiție, pe lângă U.M. de Informații și ce unitățile naibii or mai fi având păpușarii sasului în portofoliu.

De doi ani văd clar cum PNL repetă scenariul PDL, cuvânt cu cuvânt, pas cu pas. Doar că PDL a mai trăit o iarnă pentru că a vrut "Tăticul" să le-o pună pe Elena și Blaga i-a suflat cu nerv partidul de sub nas. Altfel, mureau odată cu el definitiv. La PNL, însă, e invers, s-a lucrat intens la epurare și control, așa că partidul a rămas captiv Președintelui-Dictator. Și, ca orice slugă de faraon, va muri odată cu stăpânul.

[citeste si]

Da, PNL ar putea fi salvat. Mă pun mâine președinte interimar și ies cu o declarație scurta: "PUIE, domnule Iohannis!" Și, apoi, vor vedea, după cum sar în sondaje, dacă iar mă dau afara sau înțeleg că trebuiau să mă asculte încă după localele de anul trecut.

Vorbim teoretic, însă, pentru că nu mai este cine să gândească la rebeliune acolo. U.M. PNL este controlată total organizatoric. Care nu e acoperit, e șantajabil, sunt toți în lesa celorlalte două falange. Așa că, luați-vă gândul de la partidul acesta și puneți-l în albumul politicii românești, alături de poza îngălbenită a PNȚCD.” a scris Cristian Bodea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel