Bode nu mai dă astăzi explicații pentru modul în care s-a desfășurat Congresul PNL

Lucian Bode / Foto: gov.ro
Lucian Bode / Foto: gov.ro

Ministrul de Interne Lucian Bode nu mai merge astăzi în Parlament, deși era așteptat pentru a da explicații privind Congresul PNL.

Luni dimineață, ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis o solicitare către conducerea Camerei Deputaților în care a cerut amânarea ședinței de la ora 16:00. 

Atunci, ministrul Bode trebuia să fie prezent și să dea explicații privind măsurile care nu au fost respectate la Congresul PNL, transmite Antena3. Vorbim în primul de distanțarea fizică între participanți. 

Lucian Bode și-a argumentat solicitarea spunând că la aceeași oră, respectiv ora 16:00, este și ședința de guvern de la care nu poate lipsi. 

Conducerea Camerei Deputaților se reunește la ora 13:30 și va decide o altă zi în care ministrul MAI să vină în Parlament și să dea explicații.

PNL, amendat cu 10 mii de lei pentru organizarea Congresului

PNL a primit o amendă de 10 mii de lei pentru organizarea Congresului, transmitea Realitatea Plus.

Reamintim că, în data de 25 septembrie, PNL a organizat Congresul în care s-a ales noul șef al partidului. Evenimentul a fost organizat la Romexpo, într-un spațiu închis, unde au participat aproximativ 5.000 de oameni, asta deși România este în plin val 4 al pandemiei COVID.

Decizia de a organiza Congresul cu atât de mulți oameni într-un spațiu închis a fost dur criticată.

Liberalii au bruscat jurnaliștii la Congresul PNL. Bode și-a cerut scuze

La Congresul PNL, două jurnaliste au fost bruscate de liberali. "N-am scris până acum pentru că n-aveam dovada. Vreau doar să știți că în nouă ani de PSD, doar la mitingul de la Târgoviște am mai pățit așa ceva! Camerele lor au surprins momentul! Urmăriți o mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!", a scris jurnalista Madalina Mihalache pe pagina de Facebook, alături de un videoclip.

"Mai era un subiect, pentru care vreau să-mi cer scuze. Vreau să-mi cer scuze față de dumneavoastră pentru comportamentul iresponsabil pe care l-au avut colegi de-ai mei din Partidul Național Liberal față de două colege de-ale dvs. În consecință, Poliția Capitalei a luat legătura cu colegele dvs. astăzi și declanșăm o anchetă acolo, iar cei vinovați vor plăti!

Îmi pare rău că unii colegi au confundat Congresul PNL cu un loc în care nu trebuie să te manifești așa cum s-au manifestat ei. Îmi pare foarte rău, îmi cer scuze încă o dată și cei vinovați, dacă se va dovedi că sunt vinovați, vor plăti!", a declarat Lucian Bode, într-o  conferință de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel