Bode, despre calea ferată spre Otopeni: Se lucrează. Am semnat ordinul de începere

Lucian Bode a vorbit despre calea ferată spre Otopeni.

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor a declarat marţi, la conferinţa de presă susţinută cu ocazia Aniversării de 40 de ani a Metrorex, că a semnat luni, autorizaţia de construire pentru încă trei tronsoane neafectate de procesul împotriva CFR SA, citează Mediafax.

"În momentul de faţă, pe respectivul obiectiv (linia de cale ferată Gara de Nord - Aeroport Otopeni n.r.), se lucrează. Ieri, pe data de 18 (noiembrie n.r.), am semnat ordinul de începere a lucrărilor, mai exact autorizaţia de construire pe încă două sau trei tronsoane, transoane care nu sunt afectate de acel proces care este intentat împotriva CFR SA", a spus ministrul.

Acesta a adăugat că aşteapă decizia instanţei pentru paşii următori şi speră ca linia de cale ferată Gara de Nord - Aeroport Otopeni să fie finalizată anul viitor.

"Eu îmi doresc ca acest obiectiv să fie finalizat anul viitor. În acest moment antreprenorul are front de lucru. Lucrează în zona aeroportului Otopeni. Aceasta a fost preocuparea noastră ca antreprenorul să nu fie blocat. Finalizează în instanţă contestaţia, când se pronunţă instanţa, vom spune ce facem cu pasul următor", a declarat Lucian Bode.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25