Bode, atacat de Cuc: Vă spun eu câteva lucruri cu adevărat tragice pentru România

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a atacat pe actualul ministru, Lucian Bode.

"Noul ministru la Transporturilor vrea și el să dea un subiect de presă, sâmbată fiind și lipsă de subiecte! Văd un comunicat de presa în care acest "ministru decorativ" este și procuror și judecător. Indică niște inepții și, dacă tot nu face mai nimic toată ziua, găsește și vinovați imaginari (pentru care prietenește îl sfătuiesc ca ar fi bine sa aibă dovezile necesare când face anumite afirmații și nu doar vorbele unor vremelnici consilieri transferați pe la RAR)", a scris Răzvan Cuc, pe pagina de Facebook.  

5 lucruri tragice pentru România

 

"Haideți să vă spun eu câteva lucruri cu adevărat tragice pentru România:

1. TOATE absolut TOATE proiectele de infrastructură sunt blocate în minister (proiecte de peste 6 miliarde euro)

2. Majoritatea plăților sunt blocate sau foarte mult întârziate. Principalele firme care suferă sunt cele ROMÂNEȘTI. Vă trag un semnal de alarmă, lăsați dosarele și plătiți firmele ca le băgați în insolventa.

3. Ați asistat impasibil la acea navă din portul Midia unde mureau animalele din cauza faptului ca nu știți să trasați 2 ordine. Apropo dacă vreți domnule ministru, o să vă spun motivul real al incidentului că dacă va las așa, cred că o să aflați la pensie, peste 20 ani tot din presă! Totuși vedeți că acele oi pe care ați fost incapabili să le salvați au aratat neputința și incompentența întregului Guvern. Sper să nu le faceți și acestora niște dosare.

4. Înțeleg ca aveți o problema cu Moldova că se execută lucrări și că s-au pornit proiecte noi (pe care apropo nu le semnați doar ca sa pedepsiți molodovenii). DN 15 era un obiectiv unde era absolut imperios să se intervină pentru importantă economică, întrucât leagă 2 județe, cât și pentru siguranța participanților la trafic și a celor care locuiesc in zona (existând numeroase alunecări).

5. Dragi moldoveni, munteni, olteni și dobrogeni luați-va adio de la investiții in infrastructura. Vă voi spune de ce, oamenii lui Boc conduc ministerul și de restul vă veți convinge", a adăugat el. 

Mesajul lui Cuc pentru Bode

"Mai baieti ieșiți în teren că firmele românești suferă in timp ce voi inventați dosare ca sa mascați, unii incompenta, in timp ce alții niște "tunuri " in infrastructura , și pentru aste e nevoie sa distrageti atenția oamenilor! P.S. Domnule Bode știu ca va doriți sa aveți unele schimburi de replici cu mine in presa, poate mai căpătați ceva notorietate, dar macar faceți naibii ceva și pentru tara asta, nu doar sa mimati efortul de a munci", a mai scris Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel