Boc a trădat PDL pentru Mișcarea Populară

Emil Boc
Emil Boc

Democrat-liberalul Emil Boc a decis să nu meargă, sâmbătă, la mitingul organizat de PDL în Cluj-Napoca, orașul al cărui primar este, ci să participe la o dezbatere a Fundației Mișcarea Populară ținută la București, la care va fi prezent și președintele Traian Băsescu.

"Voi participa, sâmbătă, alături de preşedintele Traian Băsescu, la Bucureşti, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară intitulată «Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului». Dezbaterea îşi propune să susţină şi să continue procesul de modernizare a statului început în parteneriat cu preşedintele României. Am răspuns pozitiv invitaţiei pe care am primit-o din partea organizatorilor la o dezbatere pe o temă importantă ce ţine de modernizarea ţării. Pe principiul că nu pot fi în două locuri în acelaşi timp, voi participa la dezbaterea de la Bucureşti", a declarat Emil Boc.

În urmă cu două zile, Boc reproșa PDL-ului că nu apără programul de austeritate promovat în timpul guvernării sale, lucru de care se îngrijește doar PMP.

Ultimele declarații și acțiuni ale lui Boc vin să întărească părerea multora că singurul motiv pentru care fostul premier nu dă carnetul de membru PDL pe cel de membru PMP este acela că-și pierde mandatul de primar.

Fundația Mișcarea Populară organizează sâmbătă, de la ora 12:00, o dezbatere intitulată "Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului".

La mitingul PDL de la Cluj sunt așteptați aproximativ 15.000 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel