Boc susţine că nu a primit nicio informare de la DNA referitor la ministrul Lazlo Borbely

Boc vorbeste despre Borbely
Boc vorbeste despre Borbely

Premierul Emil Boc a declarat aseară într-o emisiune la Realitatea TV că nu a primit niciun raport din partea DNA în ceea ce îl priveşte pe Lazlo Borbely, în consecinţă premierul îl consideră pe acesta ministru cu puteri depline.

Boc a comentat destl de scurt infomaţiile apărute ieri în presă la adresa ministrului Mediului şi Pădurilor Lazlo Borbely şi i-a acordat acestuia prezumţia de nevinovăţie."Despre domnul Borbely pot să vă spun următorul lucru: eu ca prim-ministru şi şef al Guvernului nu am primit niciun fel de informare sau solicitare oficială din partea DNA sau existenţa vreunei informări cu privire la vreo acuzaţie oficială la adresa ministrului Borbely. În consecinţă, în acest moment el este membru cu drepturi depline al Guvernului", a spus Emil Boc, la Realitatea TV.

Lazlo Borbely este acuzat de DNA că ar fi favorizat firma unui consilier de-al său la diferite licitaţii, în schimbul renovării unui apartament care a costat 20.000 de mii de euro. Conform datelor, în perioada cât Borbely a fost ministru, firma Lescaci Com SRL a câştigat 18 contracte cu statul, majoritatea de la Apele Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel