Boc, prima ieșire alături de Mișcarea Populară. Ce spune Udrea

Emil Boc, încă membru al PDL, își face prima apariție publică alături de Mișcarea Populară. El  va participa, duminică, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, la Cluj, pe tema statului de drept. 

Emil Boc nu poate demisiona din PDL. Această decizie ar duce la pierderea fotoliului de primar și varianta pentru primarii PDL, care vor să susțină PMP, este să o facă din fundația cu același nume.

Amintim că Elena Udrea a spus despre trecere lui Emil Boc la PMP: "Categoric, da!(s-ar putea regăsi în PMP - n.r.) Numai că legea nu permite primarilor să plece din partidul cu care au câştigat alegerile, însă evident că Emil Boc împărtăşeşte aceleaşi idei, aceleaşi proiecte, aceeaşi luptă pe care o duc şi Traian Băsescu şi echipa preşedintelui din PDL şi sunt convinsă că şi sub forma aceasta, de la distanţă, chiar rămânând în Partidul Democrat Liberal, Emil Boc este alături de efortul Partidului Mişcarea Populară şi de preşedinte de a se opune actualei Puteri, de efortul de a continua reforme importante, cum sunt cele care au demarat şi uitaţi că primesc piedici tot timpul şi acum mă refer la reforma justiţiei, spre exemplu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel