Cine îi vede ca prezidențiabili pe Boc, Macovei și MRU

ungureanu macovei dc
ungureanu macovei dc

Fostul candidat ARD la legislative, Adrian Papahagi, a declarat vineri seara la B1 Tv, că, deși nu îl vede pe Emil Boc candidând la alegerile prezidențialele din 2014, primarul Clujului ar fi în "prima linie" pentru această funcție, alături de Monica Macovei și Mihai Răzvan Ungureanu

Întrebat dacă fostul premier are în plan să candideze la prezidențialele din 2014, Adrian Papahagi a răspuns: "Nu cred, dar este unul dintre cei care sunt până la urmă în prima linie pentru asta, alături de Ungureanu ( Mihai Răzvan Ungureanu - n.r.), alături zic eu şi de Monica Macovei. Nu cred că ducem lipsă de oameni. Pentru mine şi Boc şi Ungureanu sunt oameni foarte valabili şi cred că putem să mergem cu ei mai departe. Ar fi cea mai mare prostie să îi subminăm noi".

Finalul ARD ca uniune nu trebuie să coincidă cu cel al alegerilor parlamentare, mai spune Adrian Papahagi.

"ARD a fost o alianţă electorală. Eu cred că totuşi ar fi o prostie să o aruncăm la gunoi acum pentru că s-au terminat alegerile. Hai să vedem în ce formă poate continua această întâlnire utilă, cred eu. Noi cam pierdem timpul în acest moment. Eu cred că totuşi PDL ar trebui să aibă rapid un Congres, şi aici mă raliez opiniei lui Sever Voinescu care a fost criticat pe nedrept şi a lui Cristi Preda, şi a altora. Cred că trebuie să avem rapid un Congres lămuritor, să vedem cu ce conducere mergem înainte şi mai ales ce plan avem", opinează fostul consilier.

În viziunea lui Adrian Papahagi, priorităție dreptei în următoarea perioadă ar trebui să fie revenirea la un scor de 20-25% la europarlamentare și să ofere un candidat la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel