Boc, la aflarea rezultatelor alegerilor: Un ochi plânge și un ochi râde

boc
boc

Noul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, la scurt timp după anunțul BEM, că Horea Uioreanu, candidatul USL la președinția CJ Cluj, a câștigat în fața democrat-liberalului Alin Tișe, precizând că ”un ochi plânge și un ochi râde”, dar că este conștient de responsabilitatea care îi revine în perioada următoare.

Onorat de realegerea sa în fruntea Primăriei Cluj-Napoca, președintele PDL, Emil Boc, a asigurat că revine în administrație ”să unească”, iar nu să dezbine și a felicitat toate formațiunile politice care au câștigat în Consiliul local, asigurând că prioritare sunt proiectele pentru municipiu, iar nu apartenența politică.

Conștient de marea responsabilitate care îi revine, Emil Boc a asigurat că va fi un primar care va avea ”ușile deschise”, care le va dedica clujenilor tot ce a învățat.

Apreciind că ”viața politică și viața publică nu se sfârșește cu alegerile”, noul primar al municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că, la o diferență de doar câteva sute de voturi, candidatul USL la președinția CJ Cluj, Horea Uioreanu, a câștigat în fața democrat-liberalului Alin Tișe. ”Un ochi plânge și un ochi râde”, a comentat Boc înfrângerea finului și colegului său de partid, Alin Tișe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel