Boc îl contrează pe Băsescu: Prietenia rămâne, sfaturile nu

Boc Băsescu
Boc Băsescu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, luni, după depunerea candidaturii pentru un nou mandat, că nu va urma sfatul lui Traian Băsescu de a ieşi din cursa pentru fotoliul de primar, dar că rămâne prieten cu fostul preşedinte.

Rugat să comenteze declaraţia de sâmbătă a lui Traian Băsescu, care i-a sugerat lui Emil Boc să predea ştafeta şi să lase locul unei persoane mai tinere, singurul său comentariu a fost: "Prietenia rămâne, sfaturile nu".

Sâmbătă, la lansarea candidaţiilor PMP pentru primăriile din judeţul Cluj, preşedintele partidului, Traian Băsescu, a declarat că Emil Boc ar trebui să se retragă şi, măcar pentru un mandat, să lase la conducerea municipiului unui candidat mai tânăr şi mai entuziast.

"Cred că în Cluj PMP are şansa să câştige alegerile locale. Nu este o competiţie uşoară, o spun eu ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe Emil Boc, care este un foarte bun om politic şi un bun primar, dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. La toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil îi spun: dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun ca tine şi mult mai entuziast. Toţi cei care deţinem funcţii de mulţi ani intrăm într-o rutină, poate Clujul are nevoie de mai multă fantezie, de tinereţe, de alte atracţii decât create de Boc. Acesta este mesajul pe care îl transmit prietenului meu, Emil Boc: Hai să stăm amândoi un mandat, că nu este nicio nenorocire, ne mai odihnim după ce ne-am făcut treaba atâta timp împreună", a declarat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel