Boc și vicepremierul s-au jucat popice și tenis de masă

Vicepremierul Vasile Dîncu şi primarul Emil Boc au jucat, vineri, popice şi tenis de masă. Cei doi au luat parte la inaugurarea unui centru sportiv în Cluj Napoca. Investiția a fost de douăzeci de milioane de lei. 

Baza, care în momentul de faţă este cel mai modern parc sportiv şi de agrement din România, se află în cartierul clujean Gheorgheni şi a fost construită pe locul unui fost cartodrom. Cei doi politicieni nu au mai tăiat panglica, considerând că acest tip de inaugurări este depășit, ci au testat câteva dintre ofertele pe care baza sportivă le pune la dispoziția clujenilor. 

”Nu am vrut să tăiem panglica pentru că ar trebui să trecem de acest tip de a face administraţie şi politică. Aici nu este vorba despre un proiect politic, ci de unul prin care am vrut să arătăm cum ar fi normal să funcţioneze legătura dintre administraţia locală şi cea centrală. Proiectul Primăriei Cluj-Napoca este unul excepţional, iar noi la Guvern nu putem finanţa vise sau dorinţe abstracte, ci proiecte foarte bune. Iar acesta este un exemplu de colaborare excepţională între Guvern şi administraţia locală. Mi se pare esenţial ca oraşele noastre să aibă baze sportive, centre de cultură, iar Cluj-Napoca este excepţional din acest punct de vedere. Cred că este o realizare cum nu se poate găsi în ţară, nu ştiu să existe un asemenea tip de complex, cu această asociere dintre sporturi”, a spus vicepremierul Vasile Dîncu. 

[citeste si]

Emil Boc a afirmat: ”Deschidem cea mai modernă şi frumoasă bază sportivă din istoria Clujului. Acest lucru a fost posibil datorită unui parteneriat dintre primărie, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Compania Naţională de Investiţii (...). Dorim ca această bază să fie la îndemâna şi folosinţa clujenilor indiferent de vârstă şi resurse financiare. Pe această cale poate găsim şi noi talente care, din cauza resurselor financiare, poate nu se pot afirma”. 

Baza sportivă se întinde pe o suprafaţă de 10 de hectare şi permite practicarea a numeroase sporturi, atât pe terenuri construite în aer liber, cât şi în interior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel