Emil Boc: Întâlnirea secretă cu Elena Udrea s-a desfășurat într-un loc ultrapublic

Emil Boc, fost premier al României și actual primar al municipiului Cluj-Napoca a oferit, vineri, câteva explicații în legătură cu întâlnirea pe care a avut-o cu Elena Udrea, în urmă cu două săptămâni, negând însă că în discuții ar fi fost adus și subiectul dosarului Microsoft.

Întrebat, vineri, de către reprezentanții presei despre întâlnirea pe care a avut-o cu Elena Udrea, la Cluj, în urmă cu două săptămâni, Emil Boc a precizat: "Atât de secretă a fost această întâlnire, încât ea s-a desfășurat într-un loc ultrapublic, la primărie, într-un program absolut normal, la 14.15-14.30. (...) Doamna ministru, în acea zi, m-a sunat din Aeroportul București, spunându-mi că are o problemă la Farmec și am spus "dacă ai timp, treci și pe la primărie, la o cafea". (...) A ajuns pe la vreo 14.30 și la 14.45-14.50 a plecat spre Farmec. (...) A fost o chestiune de curtoazie, m-a întrebat despre Farmec, despre piața investițiilor de la Cluj, se grăbea să ajungă acolo pentru ora 15.00, că avea programată întâlnirea cu conducerea firmei", a explicat fostul premier, citat de Agerpres. 

Pe de altă parte, Emil Boc crede în nevinovăția Elenei Udrea, despre care spune că este "un om puternic", și este convins, asemeni lui Traian Băsescu, că fostul ministru al cabientului său va putea să demonstreze autorităților statului nevinovăția sa.

Traian Băsescu, PMP-Elena Udrea. "Justiția este corectă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel