Boc despre filmul cu el gol: Un act jurnalistic penibil şi eşuat

boc
boc

Fostul premier Emil Boc a povestit, luni seară, că nu s-a coborât să comenteze filmuleţul care-l înfăţişa dezbrăcat şi l-a calificat ca un act jurnalistic "penibil şi eşuat", despre care fiica sa îl sfătuişte să facă o acţiune în instanţă.

Boc a fost întrebat, în cadrul unui interviu la B1Tv, de ce nu a comentat incidentul cu înregistrarea care-l înfăţişa dezbrăcat, în vestiarul unei săli de sport. “Chiar să mă cobor la nivelul acela?”, a răspuns el.

“Mi s-a părut un act jurnalistic penibil şi eşuat şi nu m-am decis dacă-i acţionez sau nu în judecată, încă. Fiica mea cea mare, Cezara, îmi tot recomandată să-i dau în judecată şi banii pe care-i obţin să îi donez la familiile sărace care au copii şi nu pot merge la şcoală şi au probleme. E o idee la care reflectez, dar asta nu mi-a întrerupt stilul de viaţă pe care l-am avut şi înainte, şi după acel incident”, a spus Boc.

El a precizat că va merge în continuare la săli de sport şi se va comporta “ca un om normal”.

Fostul premier a subliniat că SPP “a fost impecabil” pe tot parcursul relaţiei sale cu Serviciul. “Eu mi-am asumat acest lucru în momentul în care am decis să merg (la sală - n.r.) şi să rămân în continuare ca un om normal. Pe toată perioada mandatului am încercat să fiu un om normal”, a explicat el, referindu-se la obiceiul de a face mişcare fizică.

Emil Boc a spus că nu şi-a imaginat că “un nebun în sala de vestiar” îl va filma şi a explicat că, totuşi, “discret”, era protejat de un sepepist. “Dar ce să facă? Să-i scoată afară pe toţi că vine primul-ministru să se schimbe? Asta era soluţia radicală. Unde ajungeam?”, a comentat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel