Boc: Bătălia pe ciolan în USL, scandaluri gen Bianca Drăgușanu

Emil Boc a atacat, miercuri, USL. Fostul premier susține că politicienii din Uniune ar trebui să înțeleagă că posturile de vicepremier nu sunt ca și cârnații de Crăciun. 

"Acum este faza doi a «Revoluţiei bunului simţ» a USL, bătălia pe ciolan, după ce au câştigat «faza pe competenţă şi profesionalism» în cazul accidentului aviatic din Apuseni, acum e faza «pe ciolan», în care întind posturile de vicepremier, aşa cum întinzi cârnaţii de Crăciun, când îi faci acasă, ca să ajungă pentru toţi. Oamenii ăştia să înţeleagă că posturile de vicepremier nu sunt ca şi cârnaţii de Crăciun, sunt posturi publice de mare responsabilitate. Pe oamenii ăştia îi doare în cot că s-a majorat preţul la energie, la alimente, că nivelul de trai s-a deteriorat în urma scumpirilor, că taxele s-au multimplicat, că şomajul e în creştere. Ei au trăit şi trăiesc în continuare din conflict, fie cu Traian Băsescu, fie din conflictul intern din USL", a spus Boc, scrie Mediafax.

Primarul Clujului a mai spus: "Trebuie să recunosc că au această abilitate de a inventa conflict din orice şi de a ţine agenda opiniei publice ocupată cu scandaluri gen Bianca Drăguşanu, varianta USL, asta e realitatea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel