Boc atacă Guvernul Grindeanu: Sfidare fără precedent. Rareș Bogdan: Inacceptabil!

Emil Boc a atacat Guvernul Grindeanu după ce acesta a decis să nu aloce niciun ban în 2017 pentru Centura Metropolitană.

Centura Metropolitană nu a fost inclusă în bugetul pe 2017. Banii, 138 de milioane de euro, sunt deja acordați de Uniunea Europeană, dar aceștia trebuie să "circule" cu aprobări de la Ministerul Transporturilor. Însă ministerul nu a luat în considerare această sumă. 

"Nu am abandonat lupta şi sper că raţionamentul va învinge. Facem toate demersurile necesare ca la o viitoare rectificare de buget să fie inclusă şi Centura Metropolitană. Demersurile sunt politice, nu vă gândiţi la altceva. Ceea ce cerem noi este o prioritizare a proiectelor, pentru că banii există. Nu cerem bani de la sănătate, de la educaţie, de la apărare - ştim care sunt domeniile nenegociabile. Ai 138 de milioane de euro alocaţi pentru centura metropolitană şi nu îi foloseşti, ba chiar există riscul să îi pierzi, dacă nu îi cheltui până în 2020; asta este o sfidare fără precedent la adresa Transilvaniei şi a Clujului, care este inima Transilvaniei. Banii nu se pot cheltui pentru altceva, decât dacă guvernul vrea să schimbe Master Planul. Eu sper ca eroarea să fie corectată cât mai repede cu putinţă", a spus Emil Boc pentru Realitatea FM.

Rareș Bogdan a reacționat crunt pe marginea acestui subiect.

"Doamna Sevil Shhaideh nu iubește orașele unde ies 50.000 de oameni în stradă pentru a striga că susțin România și susțin democrația. Iubește, de obicei, locurile unde ies 20-30-50 și se aruncă cu petarde roșii în ei și se fac liste, cum s-a întâmplat la Teleorman, Călărași, Ialomița și Buzău. Vom mai vorbi despre acest lucru. Nu uitați: dacă nu sunteți alături de un baron, Paul Stănescu, Bădălău sau Lia Olguța Vasilescu... nu aveți nicio șansă. Banii merg din pixul doamnei Sevil Shhaideh acolo unde se dictează de la partid. Clujenii, dacă votează cu dreapta... dă-i încolo. Rușinos! Dar nu este vorba doar despre Cluj, așa se întâmplă cu multe orașe din Transilvania și Moldova. Săraca Moldovă... plânge ca pe vremea lui Ștefan cel Mare", a zis Rareș Bogdan la "Jocuri de putere".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel