Boc are o întâlnire de taină cu liderii PDL de la Cluj

Premierul Emil Boc s-a întâlnit marţi seară la Cluj cu liderii locali PDL. Întâlnirea are loc la Prefectura Cluj. Se discută despre cazurile Bica şi Apostu.

dan apostu emil boc Este prima întâlnire pe care premierul o are cu liderii de la cluj după izbucnirea scandalurilor Bica şi Apostu.

Emil Boc, după întâlnirea de la Prefectură: “Sorin Apostu a contribuit la modernizarea Clujului. Problema juridică este separată”

Premierul Emil Boc s-a întâlnit la Prefectură cu membri importanţi ai PDL Cluj. Timp de circa 50 de minute, el a discutat într-un birou numai cu prefectul Stamatian, cu preşedintele CJ, Alin Tişe, viceprimarul Radu Moisin şi primarii din Turda şi Huedin, Tudor Ştefănie, respectiv Mircea Moroşanu. Apoi, pentru un sfert de oră, în biroul prefectului au fost chemaţi şi ceilalţi membri PDL care fuseseră convocaţi la Prefectură – consilieri locali şi judeţeni, precum şi primari din teritoriu, potrivit oradecluj.ro.

Cele mai importante declaraţii administrative pe care Emil Boc le-a făcut la finalul întâlnirii de la Cluj: “Voi urgenta semnarea protocolului dintre Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean Cluj, pentru realizarea Spitalului Regional de Urgenţă”. Şi: “Săptămâna viitoare, Ministerul Transporturilor va scoate la licitaţie tronsonul Gilău-Nădăşel, pentru a putea scăpa de traficul greu şi de pe ruta Oradea-Zalău”.

În a doua parte a declaraţiilor de presă, Emil Boc a răspuns întrebărilor jurnaliştilor. Referitor la arestarea primarului Clujului, Boc a declarat că, potrivit legii, Apostu îşi va continua mandatul şi în eventualitatea în care rămâne în arest pentru 29 de zile. “Sorin Apostu este un om care a contribuit la realizarea proiectelor importante de modernizare a Clujului. Problema juridică este separată. La fel ca orice cetăţean, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie şi aşteptăm rezultatul din instanţă”, a declarat primul ministru.

De asemenea, Emil Boc a evitat să răspundă dacă îşi asumă faptul că a girat cariera primarului Sorin Apostu. De două ori a fost întrebat acest lucru şi de fiecare dată a ales altă întrebare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel