Boc, amendat cu 20.000 de lei de Prefectura Cluj. Vezi de ce

emil boc
emil boc

20.000 de lei este suma pe care Emil Boc este nevoit să o plătească, după ce a fost amendat de Comisia judeţeană de fond funciar a Prefecturii Cluj. Primarul municipiului Cluj-Napoca a  tergiversat punerea în posesie a 420 de foşti proprietari ai unei livezi.

Amenda i-a fost dată în calitate de preşedinte al Comisiei locale de fond funciar. Însă, primarul nu doar că nu a semnat-o, dar a și înapoiat-o prin intermediul secretarei fără a trece observații pe procesul verbal de amendă. Acum, el va primi o amendă în lipsă, care-i va fi trimisă luni. Terenul problemă are peste o mie de hectare și a fost revendicat după 1990 de foștii proprietari, 500 la număr. 

Prefectul Ioan Gheorghe Vuşcan a declarat, vineri, că a avut mai multe întâlniri cu Emil Boc pe tema punerii în posesie a foştilor proprietari ai livezii Palocsay. Spune, însă, că primarul tergiversează aplicarea legii.

"Au fost date avertismente celor din Primărie, am discutat cu dl. Boc de mai multe ori, care a promis că lucrurile vor intra în normalitate, dar nu s-a întâmplat nimic. Aplicarea legii nu este facultativă”, a spus Vuşcan, potrivit pesurse.ro.

Unde-i amenda? Emil Boc: Nu-i. Ana Maria Danciu: Ba e!

Primarul Emil Boc a declarat, la rândul său că nu a primit niciun document legat de amenda aplicată de Comisia judeţeană de fond funciar. În schimb, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Cluj, Ana Maria Danciu, susține că emil Boc a refuzat să-i primească pentru a-i înmâna procesul verbal de amendă.

"Membrii comisiei au relatat că au fost ţinuţi să aştepte două ore la cabinetul primarului, după care au fost trimişi la secretarul municipiului, Aurora Ţărmure. Aceasta a intrat la primar şi a ieşit spunând că procesul-verbal nu este semnat. Putea primarul să treacă observaţii dacă vroia pe acest proces-verbal. În urma acestei situaţii, va fi întocmit, luni, un proces-verbal de amendă în lipsă, care va fi apoi trimis primarului", a afirmat Danciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel