Boc, acuzat că a îmbrâncit pe șefa unei secții de votare la Cluj

Emil Boc este acuzat de președintele PSD Cluj  că a mers pe la secţiile de votare din oraş, iar la una dintre aceste secţii ar fi îmbrâncit-o pe preşedinta comisiei şi i-ar fi smuls din mână procesul verbal întocmit după numărătoarea voturilor.

După ce PDL a anunţat că Emil Boc ar fi câştigat alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca cu un avans de 1.000 de voturi, sunt surse care susţin că avansul ar fi de fapt unul foarte mic, de numai 40 de voturi. Biroul Electoral Cluj nu a oferit până la această oră rezultate parţiale de la alegerile pentru primăria municipiului Cluj-Napoca.

Liderii USL Cluj susţin că Emil Boc ar fi îmbrâncit-o pe preşedinta secţiei de votare de la Expo Transilvania şi i-ar fi spus ce să scrie în procesul verbal. Horea Uioreanu, candidatul USL la preşedinţia CJ Cluj, a declarat că va cere renumărarea voturilor la Cluj şi susţine că alegerile de duminică au fost fraudate.

 Incidentul în care ar fi fost implicat Emil Boc nu a fost confirmat, deocamdată, nici de Poliţie, nici de către reprezentanţii Biroului Electoral Municipal Cluj.

 "De ieri seară (duminică, n.r.) au fost o serie de incidente. Preşedinta secţiei nu a anulat buletinele nefolosite, au fost găsiţi saci cu astfel de buletine pe margine, iar urnele nu trebuiau deschise înainte ca acele buletine să fie anulate. Acum o oră şi ceva a venit domnul Boc aici şi a făcut un exces de nervozitate. A smuls dosarele din mână preşedintei de secţie. Sunt manifestări pe care un fost prim ministru al României nu ar trebui să le aibă", a declarat, la România TV, Horea Uioreanu, care a admis însă că nu a asistat personal la incidente.

 Reprezentanţii USL Cluj au contestat luni la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) numărătoarea voturilor la secţia nr. 124 din Cluj-Napoca, pe motiv că există suspiciuni de fraudă, şi a cerut renumărarea voturilor din această secţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel