Boc: "Actualul Guvern doar administrează, nu guvernează ţara"

Fostul premier conisderă că actualul Guvern doar administrează ţara, informează site-ul www.pesurse.ro. El a declarat şi că măsurile pe care le-a luat în 2010 sunt cele care au făcut ca România să nu fie într-o situaţie mai dificilă decât alte ţări din Europa.

Autor: Beatrice Muşel

Emil Boc a vorbit despre măsurile sale, considerând că fără acelea România ar fi ajuns în situaţia în care s-ar fi închis. "Noi nu eram în zona euro, nu ne proteja nimeni şi, practic, ajungeam să închidem România, pentru că dobânzile de 7 - 10 la sută care erau pe piaţă pentru împrumuturile pe scurtă durată şi faptul că nimeni nu se mai uita cu ochi plini de încredere la România ne-a obligat să ne facem noi ordine acasă.", a mai spus acesta.

Referitor la faptul că actualul Guvern, condus de către VIctor Ponta, a fost apreciat de către Traian Băsescu, primarul Clujului este de părere că acest lucru s-a întâmplat numai pentru că "Guvernul Ponta n-a distrus ce am făcut noi", fiind "un lucru pe care îl putem observa în cifrele de la Statistică."

Edilul a mai declarat că susţine că Guvernul nu guvernează ţara deoarece acesta nu ia măsuri noi care să sprijine mediul de afaceri, ba chiar îl "ignoră".

În discursul susţinut vineri privitor la situaţia economică a ţării, Preşedintele le-a mulţumit atât lui Victor Ponta cât şi lui Emil Boc, pentru că numai datorită guvernărilor lor "nava e la cheu, în port sigur".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel