Boc: 2012 va fi anul PDL, vom câştiga alegerile

Premierul Emil Boc a declarat la Suceava, că 2012 va fi "anul PDL" şi că partidul condus de el va câştiga alegerile locale, pentru că opoziţia oferă doar "glume şi bancuri" şi că nu are un program economic care să scoată ţara din criză.

"Cred cu sinceritate că anul 2012 va fi, din punct de vedere politic, anul PDL, pentru că azi ce facem ce trebuie. Vom câştiga şi alegerile locale, şi pe cele parlamentare, pentru că românii vor vedea că acest partid a avut tăria să facă ce trebuie, să aratăm lucrurile aşa cum s-au întamplat, şi cu rezultate concrete", a spus Boc în şedinta Colegiului judeţean de Coordonare al PD-L Suceava.

"Una dintre ideile lansate, singura, cea a PSD privind impozitul progresiv, nu face altceva decât să descurajeze munca, să-i descurajeze pe cei care muncesc şi care aduc creştere economică. Prea mult, PSD a croit 20 ani politici care au încurajat nemunca şi risipa banului public", a susţinut Boc.

Premierul a spus că PDL a avut "neşanşa" să preia guvernarea în cea mai grea perioadă din ultimii 60 de ani. "În loc să luăm o ţară cu bani puşi deoparte, am luat un deficit de 5,2 la sută", susţine Boc. El a explicat că Guvernul va direcţiona banii către investiţii şi dezvoltare, pentru că numai în acest fel România va avea „o creştere economică sănătoasă. Să ne facem ordine în ogradă şi să eliminăm abuzurile. Vom culege, ca ţară şi ca partid, rezultatele muncii noastre de acum. Important este să nu facem paşi înapoi".

Boc: Guvernul Tăriceanu, şantajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al României

"Guvernul Tăriceanu, şantajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al României", a afirmat Emil Boc. Premierul este convins că actuala guvernare, împreună cu preşedintele Băsescu şi-au asumat "responsabilitatea de a spune lucrurilor pe nume şi a lua decizii mai dure, dar corecte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel