Boala de care suferă Traian Băsescu de mulți ani

Fostul președinte Traian Băsescu este sub stricta supraveghere a medicilor.

Are bronho-pneumonie. 

În urmă cu câteva zile Traian Băsescu spunea că a răcit din cauza aerului condiționat din încăperile în care a stat. Fostul președinte ar avea dureri de cap, febră mare și tușește, ceea ce i-a anulat activitățile politice. 

Problemele la plămâni ale fostului președinte Traian Băsescu ar fi vechi și au fost transmise în presă, atât cât s-a știut sau s-a speculat despre ele, cât timp a fost președintele țării, starea sa de sănătate, din perspectiva funcției pe care a avut-o, fiind o problemă de interes național. 

La ”Marius Nasta”, în control nu la control?

În anul 2006, Traian Băsescu a fost la spitalul de pneumologie ”Marius Nasta” din București. Purtătoarea de cuvânt de atunci Adriana Săftoiu spunea că președintele nu a efectuat un control medical, ci a făcut un control pentru a vedea cum funcționează reforma din sănătate. Traian Băsescu spunea că a ales ”Marius Nasta” pentru că a fost acolo la începutul mandatului de primar, când a avut o bronșită. 

Speculații: cancer la plămâni sau TBC

Corneliu Vadim Tudor susținea că Traian Băsescu a avut cancer la plămâni și s-a tratat cu medicamente revoluționare. O altă speculație lansată din sfera medicală era că fostul președinte Traian Băsescu ar fi avut TBC de când lucra pe vas, s-ar fi tratat, dar ar fi rămas cu o sensibilitate la plămâni.  În 2011, Traian Băsescu declara că ”mulți speculează că sunt bolnav, mulți speculează că sunt alcoolic, mulți speculează că sunt nu știu cum. Sunt speculații”. 

Bolnav de Boc, de putere sau pe hoți

În vreme ce Valeriu Zgonea afirma în 2009 că Traian Băsescu e bolnav de putere, Victor Ponta susținea, în 2010, că e bolnav de Boc și nu știe cum să se trateze. Traian Băsescu spunea în 2014 că are ”boală pe hoți”.  Luată în glumă sau tratată cu seriozitate, boala președintelui Traian Băsescu apare frecvent în atenția opiniei publice și întotdeauna informațiile sunt despre o boală la plămâni. 

Pe canalul de YouTube chiar există înregistrări din emisiuni în care fostul președinte tușea în direct: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel