Boagiu și Șova se bat în plângeri și în contre. Contractul nu apare

Slide17
Slide17

Contrele dintre Dan Șova și Anca Boagiu continuă. Dan Şova a depus plângere penală la DNA în legătură cu dispariția contractului original cu Bechtel. Vicepreședinta PDL, Anca Boagiu, îl somează să desecretizeze contractul, pentru că i-a spus unde este, și îl numește "criminalul infrastructurii româneşti şi al fondurilor europene pentru infrastructură". 

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, condus de ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, a anunțat, miercuri, că a depus plângere penală la DNA pentru dispariția contractului original cu Bechtel.

Anca Boagiu îi răspunde:  "I-am indicat ministrului Dan Şova unde să găsească contractul original Bechtel: etaj 2, camera 58, în Minister. A trecut o lună şi ministrul Şova nu a "găsit"contractul. Dacă tot nu nimereşte ministrul Şova camera, îi cer să desecretizeze copia legalizată a contractului original Bechtel. Nu de alta, dar a spus că o are".

Boagiu: Dan Șova îl apără pe Adrian Năstase și firma de avocatură

Vicepreședinta PDL susține că lui Dan Șova îi este frică să desecretizeze contractul și-l apără pe Adrian Năstase pentru "nenorocirile pe care le-a produs prin acest contract". Anca Boagiu precizează că acest contract controversat cu Bechtel este unul "păgubos, semnat în anul 2003 de Guvernul Adrian Năstase". Pentru acest contract, mai scrie Anca Boagiu în comunicatul de presă, avocatul Șova și mama sa au primit comisioane imense. "Aceştia AU participat atât la semnarea contractului original, cât şi la renegocierile din 2005, 2013!", adaugă ea. Astfel, susține că Dan Șova încearcă să apere și numele firmei de avocatură.

"Şova a vrut imagine în contul rezilierii Bechtel. Am înţeles asta cu toții! Dar să nu se joace cu banii românilor şi nici cu legea!", conchide vicepreședinta PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel