Boagiu: Cu USL la guvernare, nu mai ajungem la Sibiu pe autostradă, în 2013

boagiu
boagiu

Vicepreședintele democrat-liberalilor Anca Boagiu, în cadrul discursului ținut, luni, la evenimentul de lansare a candidaților ARD pentru parlamentare, a afirmat că locul celor din USL este ”la mașinuțe colorate de plastic”, învinuindu-i că au dejucat planul fostei guvernări de a ajunge, în 2013, până la Sibiu, pe autostradă.

Anca Boagiu i-a îndemnat pe cei prezenți la lansarea candidaților ARD să nu lase țara în mâinile celor care astăzi se joacă cu mașinuțele.  ”Pentru ce ați luptat în România, cu premierii noștri, cu președinții noștri de partid, cu președintele nostru de țară? Ca să lăsăm țara în mâinile celor care astăzi se joacă cu mașinuțele? Recunosc, am o experiență în jucatul cu mașinuțele, am un fiu acasă care s-a jucat când era mititel, a renunțat acum când este mai mare, văd că unii și la bătrânețe, tot la mașinuțe ajung. Atunci avem o problemă, ce ne facem cu ei? Îi trimitem la mașinuțe colorate de plastic, acolo unde le este locul!”, le-a spus Anca Boagiu celor prezenți la Opera Română.

Democrat-liberala a arătat că ”inima ARD bate pentru România” și a precizat că forțele politice din Alianță ”nu vor abandona lupta pentru România”, criticând ulterior acțiunile actualei guvernări, care au blocat sumele prevăzute de fostele guverne pentru construcția autostrăzilor.

”Îmi aduc aminte cum făceam planuri că încă în 2013 vom merge până la Sibiu pe autostradă. Vă dau o veste proastă: cu PSD-ul nu vom ajunge și cu PNL-ul bineînțeles, ce a mai rămas din el în partea nedestructurată, neomorâtă cu sodă caustică de către liderul lor, nu vom ajunge pe autostradă în 2013 pentru că banii au fost blocați, erau în buget, am arătat cifrele, noi am lăsat bani în buget”, a acuzat Boagiu, citează NewsIn.

Fostul ministru al Transporturilor, reamintind de ”privatizările făcute de Adrian Năstase și impactul acestora”, a dat ca exemplu creșterea prețului la energia electrică care a dus la mari probleme compania CFR.

”Să restructureze companiile și să nu fie farisei să le vândă pe doi lei că au fost atât de fraieri încât în prima zi de guvernare ne-au spus și ce vor să vândă - CFR Călători, nici măcare nu era în planul nostru de privatizare dar sigur au clientul”, a mai explicat Anca Boagiu la Opera Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel