Boagiu, campanie cu enciclopedii Larousse, iconițe și laude din partea USL

anca_boagiu
anca_boagiu
Democrat-liberala Anca Boagiu, candidatul ARD în sectorul 2 al Capitalei pentru Senat, și-a trecut în materialele electorale, laudele primite din partea mai multor politicieni ai USL, dar și aprecierile Primarului General al Capitalei Sorin Oprescu. Pe lângă plinate, bucureștenii sectorului 2 au primit din partea echipei de campanie a Ancăi Boagiu și enciclopedii medicale de la Larousse, precum și iconițe.

Anca Boagiu, aflată în campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, își prezintă alegătorilor realizările ca ex-ministru al Transporturilor, completate cu laudele primite din partea edilului Capitalei Sorin Oprescu. "O cunosc pe Anca de ani de zile. Este o româncă adevărată, hotărâtă, puternică. Știți ce-mi place mie la fata asta? Nu te lasă niciodată în mijlocul drumului. Ce a promis, asta face. O apreciez sincer pentru că, în parteneriatul dintre mine, ca primar general al Capitalei, și ea, ca ministru al Transporturilor, nu a intervenit niciodată apartenența politică opusă dintre noi doi", se arată pe o broșură electorală împărțită bucureștenilor de către echipa de campanie a democrat-liberalei. Ulterior, Sorin Oprescu este citat, de asemenea, și cu un font bolduit: “Vrei să faci ceva pentru oameni, vorbește cu Anca”, potrivit NewsIn.

Și primarul UNPR al sectorului 2, Neculai Onțanu, este citat în broșurile de campanie ale democrat-liberalei:  "Ministrul Anca Boagiu merită aprecierea noastră pentru munca permanentă pe care a dus-o ani de zile în vederea integrării României în Uniunea Europeană dar și pentru dezvoltarea țării".

Alegătorii din zona Iancului - Pantelimon din sectorul 2 au primit, la domiciliu, din partea echipei de campanie a Ancăi Boagiu, câte un volum din cele opt ale "Enciclopediei medicale a familiei" de la Larousse pentru fiecare membru al familiei, la care s-a adăugat și câte o iconiță, pe care sta scris în centru "Binecuvântează această casă", iar pe spate - "Lumina lui Hristos luminează tuturor, iar Maica Lui ne e și nouă mamă”.

Boagiu mai prezintă pe site-ul său de campanie și alte mesaje laudative la adresa sa din partea unor membri notorii ai USL. Astfel, senatorul PSD Miron Mitrea spune: „Este salutar că ministrul Anca Boagiu a tăiat contractul cu Bechtel. Dacă nu tăia acest contract, plăteam mult mai mult, așa că salut decizia luată de ministrul Boagiu. A fost o decizie curajoasă, în beneficiul României". Un alt membru marcat al USL, Călin Popescu Tăriceanu, spune și el că "Anca Boagiu este ministrul care a reușit să miște lucrurile, în sens pozitiv, în ministerul Transporturilor. Tot ea a fost unul dintre cei mai eficienți ambasadori ai României în competiția noastră de aderare în Uniunea Europeană. Anca Boagiu este unul dintre cei mai patrioți și curajoși demnitari români", iar liderul Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, spune despre democrat-liberală: "Știu un ministru al Transporturilor care a făcut o treabă foarte bună în această funcție. Numele ministrului este Anca Boagiu".

Potrivit fostului ministru al Transporturilor, "Sfintelor Sărbători de Crăciun care se aproprie ar trebui să ne cuprindă pe toți și să devenim mai buni, mai înțelegători, să învățăm să dăruim, să ne bucurăm și să fim alături unii de ceilalți la bine și la greu. Noi, candidații ARD din Sectorul 2, am mers ieri pe străzile Bucureștiului și am văzut oamenii preocupați mai mult de sărbătorile care se aproprie, decât de gâlceava politică din campania electorală, a cărei violență a atins cote maxime. Am decis cu toții să ne întoarcem la birou unde am făcut pomul de Crăciun. A fost un moment în care am uitat de campania electorală și ne-am simțit ca o familie. Sper ca toți politicienii să regăsească acest spirit al pacii, sinceritatii, bucuriei, muncii implinite, al marturisirii propriei credinte", mai notează democrat-liberala pe pagina sa de campanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel