Boșcodeală-Ciolacu. Ciolacu, în locul lui Boșcodeală la PSD Buzău-surse

Șeful PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, și-a dat demisia după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, sentința nefiind însă definitivă.

La prima ședință a conducerii centrale a PSD, liderii partidului trebuie să numească un președinte interimar al organizației județene. Se pare că cele mai mari șanse le are deputatul Ion-Marcel Ciolacu. El a fost promovat recent în PSD în funcția de secretar al Camerei Deputaților și a fost prezent, în ultima perioadă, la ședințele centrale ale PSD, scrie presa locală.

Marți, Constantin Boșcodeală a renunțat la conducerea PSD Buzău. Primarul Buzăului a declarat, la scurt timp după ce a aflat că a fost condamnat la închisoare că "sentința este nedreaptă" și că va face apel la Curtea de Apel Brașov. El a mai precizat că își va da demisia din funcția de partid și îi va lăsa pe cei doi viceprimari să se ocupe de Primărie.

În vara lui 2013, primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a fost trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzația de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată. În rechizitoriu se preciza că, în perioada 2002-2008, edilul ar fi acordat ilegal societății care deținea echipa de fotbal Gloria Buzău cinci milioane de lei, din bugetul local, și că a asigurat folosința gratuită a complexului sportiv, încălcând prevederile legislației în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel