BNR, licitație pentru dotarea propriilor vile de protocol cu benzi de alergare și echipamente de fitness

Banca Națională a României (BNR) investește în propriile vile de protocol din Paltiniș și Sinaia, demarând o licitație pentru achiziționarea de benzi de alergare, echipamente de fitness, biciclete și bănci de forță.

Potrivit unui anunț publicat în 20 octombrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) valoarea contractului este de 214.900 lei, estimat fără TVA, scrie HotNews.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut și termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 noiembrie 2014.

"Durata contractului este de 4 luni de la semnare, iar cu ocazia livrarii, furnizorul va asigura instruirea corespunzatoare a personalului ce va utiliza echipamentele. In caz de defectiune in perioada de garantie, furnizorul va face o constatare in termen de maxim 48 de ore de la solicitare si va remedia deficientele pe cheltuiala proprie, in maxim 7 zile. Perioada de garanție se va prelungi cu durata cât echipamentul a fost nefuncțional", se menționează în caietul de sarcini al licitației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel