Blue Air lansează 2 zboruri zilnice între BUCUREȘTI Și CLUJ

Începând cu 30 octombrie 2016, Blue Air mărește frecvența zborurilor pe ruta internă București – Cluj Napoca – București ca urmare a cererii ridicate pe acest segment.

„Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air. Pe rutele interne Blue Air a creat trafic suplimentar, in principiu datorita conditiilor excelente de transport, dar si a preturilor foarte accesibile. Acest lucru este usor vizibil daca analizam performantele competitiei directe, care au ramas excelente”, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Traim in era vitezei, toata lumea isi doreste sa parcurga o distanta de 400-500 km in cel mai scurt timp. Blue Air face posibil acest lucru, astfel ca pasagerii vor putea alege unul dintre cele doua zboruri zilnice intre Bucuresti si Cluj-Napoca, dimineata sau seara, si vor beneficia ca si pana acum de un zbor confortabil, in siguranta si cu o durata redusa de zbor."

Biletele de avion Blue Air sunt disponibile la tarife incepand de la 89,99 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului.

Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

Rute noi Blue Air in 2016:
- din Bucuresti: Birmingham (29 martie), Hamburg (29 martie), Castellon (1 iunie), Lisabona (2 iunie), Cluj-Napoca (3 iunie), Lyon (4 iunie), Stockholm Arlanda (4 iunie)
- din Bacau: Madrid (30 martie), Stuttgart (2 iunie)
- din Cluj-Napoca: Liverpool (3 iunie), Dublin (4 iunie), Timisoara (1 octombrie)
- din Constanta: Atena (4 iunie)
- din Iasi: Barcelona (27 martie), Bruxelles (30 martie), Koln (3 iunie), Cluj-Napoca (1 octombrie), Timisoara (2 octombrie)
- din Larnaca: Londra Luton (25 aprilie)
- din Sibiu: Koln (28 martie)
- din Torino: Madrid (28 martie), Londra Luton (29 martie), Berlin Tegel (2 mai), Alghero (16 mai), Ibiza (2 iunie), Menorca (2 iunie), Atena (4 iunie), Palma de Mallorca (4 iunie), Pescara (3 octombrie)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel