Blue Air a sărbătorit deschiderea unei noi rute

Blue Air, împreună cu reprezentanții Aeroportului Internațional „Avram Iancu" Cluj-Napoca, Administrației Județene Cluj, precum și Aeroportului „John Lennon" Liverpool au sărbătorit, joi, deschiderea rutei Cluj-Napoca – Liverpool, potrivit unui comunicat al companiei.

Aceasta rută, lansată în data de 3 iunie, se operează cu două frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri. Blue Air a inaugurat recent și rutele București – Cluj-Napoca și Cluj-Napoca – Dublin, astfel Cluj-Napoca devine al șaselea aeroport din România pe care Blue Air operează.

„Este un început cu succes ce va fructifica noi rute pe viitor și o prezență stabilă a companiei la Cluj-Napoca. Mulțumim aeroportului pentru suportul arătat de-a lungul timpului, doar așa am putut dezvolta cele cinci rute pe care le avem la vânzare la ora actuală. Am crescut, dar spiritul nostru este tânăr, deschis și dorim să fie, în primul rând, aproape de pasageri, dar și alături de agenții de voiaj", a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air, la evenimentul special organizat la Restaurant Livada din Cluj-Napoca.

Cifre spectaculoase pentru Blue Air în 2016

Blue Air înregistrează anul acesta creșteri spectaculoase, atât în privința numărului de pasageri transportați, cât și al numărului de avioane care alcătuiesc flota. Compania estimează o creștere de 50% a traficului, la un total de 3 milioane de pasageri în 2016, față de anul precedent. Până la sfârșitul lunii iunie, Blue Air va opera o flotă de 28 aeronave Boeing 737. 

Pasagerii companiei vor putea călători în condiții optime pe noua rută Cluj-Napoca - Liverpool la bordul aeronavelor Boeing 737, beneficiind de siguranță, confort sporit și o durată redusă de zbor.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 19.99 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse și locuri limitate), preț ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg.

Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agenții partenere.

Rute Blue Air:

- din București: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Koln Bonn, Florenta, Dublin, Glasgow, Hamburg, Iasi, Larnaca, Liverpool, Lisabona, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Milano Linate, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino, Valencia

- din Bacău: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano Bergamo, Paris, Roma, Torino, Stuttgart

- din Cluj-Napoca: Bucuresti, Dublin, Iasi, Liverpool, Timisoara

- din Constanța: Atena, Milano Bergamo

- din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Cluj-Napoca, Koln Bonn, Londra, Paris, Roma, Timisoara

- din Larnaca: Atena, Bucuresti, Londra, Salonic

- din Sibiu: Koln Bonn, Stuttgart

- din Torino: Alghero, Atena, Bacau, Berlin, Bucuresti, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Pescara, Roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel