Blocaj vot diaspora. Fifor: Cheia e la Klaus Iohannis!

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor transmite un mesaj de ultimă oră! 

PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va susține Pactul politic propus de acesta, doar daca va fi construit în avantajul cetățenilor României!

Condițiile PSD, transmise deja Președintelui României, în vederea semnării unui Acord Politic Național, întăresc și oferă substanță unui demers care TREBUIE sa fie în avantajul cetățenilor.

Referendumul votat în 26 Mai de populație nu poate și nu trebuie sa fie negociat între politicieni. De ce pune președintele Iohannis rezultatele referendumului intr-un document care sa fie negociat de partide? Vointa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului în legislație și nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, așa cum face președintele.

Un acord politic pentru consolidarea parcursului european al României nu are cum sa nu includă elemente esențiale, precum necesitatea unei Europe cu o singura viteză sau eliminarea dublului standard, așa cum PSD a propus deja.

Conditiile noastre rămân aceleași și suntem dispuși sa sprijinim doar un Pact in favoarea României!

PSD este singurul partid care a propus o lista de principii care sa fie incluse in Pact. Președintele Ioahnnis nu s-a pronuntat încă asupra lor. Asteptam sa motiveze de ce nu accepta propuneri in avantajul României.

De ce nu vrea președintele Iohannis sa avem o Europa cu o singura viteza? De ce nu vrea eliminarea standardelor duble ? Sunt întrebări la care așteptăm răspuns.

Cat privește blocajul votului din Diaspora, cheia este la Klaus Iohannis!

În calitate de șef al diplomației române, șeful statului le poate solicita ambasadorilor, numiți chiar de dânsul, să identifice de urgență locuri noi pentru organizarea de secții de votare pentru viitoarele alegeri.

Guvernul României va aproba imediat aceste propuneri ale ambasadorilor numiți de președintele Klaus Iohannis.

PSD îi solicită Presedintelui României sa se implice in mod real pentru românii din Diaspora, nu doar să își atace adversarii politici. Cade in sarcina dansului sa centralizeze si sa le ceara ambasadorilor necesarul de sectii suplimentare (inclusiv amplasarea acestora).

Guvernul va finanta si va asigura organizarea lor!” scrie Mihai Fifor, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel