EXCLUSIV  'BLAT' PNL - PSD. Daniel Gheorghe demontează teoria lui Barna despre USL 2: Nu e blat doar atunci când ne facem preș în fața lor?

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a răspuns acuzelor lansate de USR și Dan Barna despre un presupus ”blat” între PNL și PSD.

De la tribuna Parlamentului, Dan Barna a lansat un atac asupra PNL, declarând că „toată România se întreabă azi dacă nu cumva asistăm la un nou blat PSD – PNL, dacă nu cumva rulează episodul USL 2” și a făcut referire la „înțelegeri pe sub masă” pentru ca alegerile locale să nu se desfășoare în două tururi.

Prezent la interviurile DC NEWS, Daniel Gheorghe a demolat teoria liderului USR.

„E vechea prostie pe care Dan Barna și USL încearcă a o cultiva în spațiul public. Nu există niciun blat între PNL și PSD. Atunci când guvernul Dăncilă s-a prăbușit, moțiunea de cenzură a fost inițiată de PNL. Unde era blatul? E blat să dărâmi guvernul principalului partid contracandidat politic? Țin minte că și atunci USR avea anumite dubii”, spune deputatul PNL.

Daniel Gheorghe: Să ne zică Dan Barna când nu e blat. Doar când ne facem preș în fața lor?

„Apoi a venit învestirea Guvernului. Atunci USR a crezut că poate capitaliza electoral și nu a dorit să se asocieze cu PNL la guvernare. Din nou nu văd niciun blat. Au venit apoi alegerile prezidențiale unde pentru USR a candidat un cetățean venit recent în viața politică și care poate fi un bun consultant pe fonduri europene, dar pentru a ajunge un lider politic național mai ai mult de învățat când ești în situația domnului Barna. Dar s-a clasat pe locul 3. A luat un scor absolut decent, îl felicit pentru scorul de la alegerile prezidențiale, chiar consider că e un scor foarte mare pentru o figură politică precum domnia sa care era venită foarte recent și care nu se impusese prin trăsături aparte. Dar din nou au fost acuze de blat pentru ca PNL să aducă PSD în turul II în locul USR-ului. 

Acum s-a vorbit despre un alt blat prin care PSD a trântit Guvernul PNL. Există o logică în toată discuția asta?! PNL prin Guvernul Orban și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului pentru votul în două tururi. E clar, e negru pe alb. Acum PSD inițiază o moțiune, dărâmă Guvernul și USR acuză din nou blat. Să îmi explice cineva atunci când nu e blat politic. Să vină cineva de la USR, să vină domnul Barna și să ne zică când nu e blat. Doar atunci când pur și simplu ne facem preș în fața dumnealor?”, a concluzionat Daniel Gheorghe.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel