Blat la Jocurile Olimpice. 8 jucătoare de badminton, date afară

File photo of an official speaking to players from China and South Korea during their women's doubles badminton match during the London 2012 Olympic Games at the Wembley Arena
File photo of an official speaking to players from China and South Korea during their women's doubles badminton match during the London 2012 Olympic Games at the Wembley Arena

Opt jucătoare de badminton au fost excluse de la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce Federaţia Internaţională de Badminton (BWF) le-a acuzat că au pierdut intenționat partidele de dublu din grupe.

BWF a acuzat opt jucătoare de dublu din concursul de badminton - una din China, una din Indonezia şi două din Coreea de Sud - că nu au făcut "tot posibilul" pentru a câştiga meciurile oficiale la JO.

Marţi, pe Wembley Arena, jucătoarele din două meciuri au ieşit de pe teren în huiduielile publicului. Totul a părut a fi o încercare de manipulare a clasamentului grupelor din primul tur, două perechi deja calificate dorind să întâlnească în turul următor adversare cotate mai slab.

Meciul între redutabilele chinezoaice Yu Yang/Wang Xiaoli şi sud-coreencele necalificate Jung Kyung şi Kim Ha Na a fost examinat minuţios după înfrângerea la scor a sportivelor din China.

VEZI CUM ARATĂ CELE MAI SEXY SPORTIVE DE LA JOCURILE OLIMPICE

Ca urmare a acestui eşec, Yu şi Wang le vor evita în turul următor pe compatrioatele lor Tian Qing et Zhao Yunlei, care au fost pe locul doi în grupa lor.

Un alt meci este cel în care sud-coreencele Ha Je şi Kim Min-Jung le-au învins pe indoneziencele Meiliana Juahari şi Polii Greysia. Arbitrul turneului Torsten Berg a venit pe teren în timpul acestui meci pentru a le avertiza pe jucătoare şi a părut să arate un cartonaş negru, sinonim cu eliminarea, dar acesta se pare că a fost anulat.

"Examinăm serios cazul şi în calitate de arbitru am luat o decizie şi am făcut un raport la BWF", a spus Berg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel