Blat la Astra-Viitorul? Cum răspunde Hagi

Clubul FC Viitorul a reacționat la zvonuri care au circulat, potrivit cărora meciul disputat în cea de a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, dintre clubul constănțean și Astra Giurgiu ar fi fost blat.

”În cel mai important și frumos moment al clubului nostru am constatat cu regret că un grup formator de opinie încearcă să creeze o imagine total negativă despre clubul și proiectul nostru, încercându-se pătarea imaginii pe baza unor speculații, supoziții, diversiuni, culmea, în cel mai frumos meci al Play-Off-ului, așa cum a fost apreciat de comentatori și majoritatea oamenilor de fotbal.
 
Proiectul nostru are ca obiectiv formarea de tineri cu spiritul sportiv de a lupta și a încerca să devenim CEI MAI BUNI pe teren (sportivi de înaltă performanță, puternici mental, fizic, tactic cu spirit de învintător) și nu în afara terenului așa cum speculați încercând să stricați imaginea noastră fabricând o diversiune în mintea suporterilor și a oamenilor de sport din România.

Acestui grup îi transmitem că noi dorim să ne duelăm doar pe teren (unde ne simțim pregătiți), iar concluzia noastră este că SUCCESUL nostru deranjează și nu este corect să căutați să mutați lupta în afara terenului”, se arată într-un comunicat al clubului FC Viitorul.
 
Viitorul reamintește faptul că a fost primul club din România în care fiecare angajat (conducători, staff tehnic, jucători, juniori, personal auxiliar etc.) a semnat declarație pe propria răspundere că înțelege să respecte Regulamentul disciplinar al FRF, care reglementează și sancționează Corupția / Pariurile sportive / Integritatea competițiilor (art.60), Integritatea meciurilor (art.60 bis) și Manipularea rezultatului unui joc (art.61).

Două penalty-uri au ratat jucătorii Viitorului în partida disputată cu Astra, pe care au câștigat-o cu scorul de 2-1.

Astra a ratat și ea o lovitură de la 11m, iar Săpunaru a marcat în propria poartă.

”Numai nişte idioţi pot să spună că Viitorul ne-a dat Cupa, iar noi am pierdut voit azi. Şi Barcelona mai pierde. Am jucat împotriva unei echipe bune”, a spus antrenorul Astrei, Marius Șumudică la sfârșitul meciului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel