Blaga anunță scorul PNL-PDL la prezidențiale, turul I

Liderul PDL, Vasile Blaga, a susținut miercuri seară, la Realitatea TV, că decizia fuzionării cu PNL a fost una luată la rece de oameni care iubesc România și că este convins că fuziunea celor două partide va duce la obținerea unui scor de peste 30% la alegerile prezidențiale. 

"Va fi o fuziune, evident. Dar românii trebuie să voteze pentru ceva și nu împotriva cuiva. Trebuie să realizăm un program pentru România. Lucrurile avansează corect în această perioadă. Partidele vor fuziona. Este nevoie de o forță de centru dreapta care fie o contrapondere la ceea ce este", a declarat Vasile Blaga, precizând că democrat-liberalii își doresc această fuziune, întrucât între cele două partide nu există lucruri care să le despartă "fundamental", potrivit stiripesurse.

Vasile Blaga a dezvăluit și care este scorul vizat la prezidențiale, după ce PDL și PNL vor fuziona.

"Niciunul nu se opune, iar decizia din Colegiul Director a fost unanimă, nu se opune nimeni. Este o decizie luată la rece de oameni care iubesc România. Ambele partide arată că sunt structuri compatibile. Am convingerea că cele două partide vor duce la un scor de peste 30%, garantat", a mai spus Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel