Blaga va propune excluderea primarilor PDL dizidenți

vasile-blaga-dc
vasile-blaga-dc

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat marți că va propune excluderea din partid a tuturor primarilor PDL care au făcut campanie USL la legislative.

 Întrebat ce măsuri va lua în legătură cu primarii PDL care au apărut pe afişe electorale alături de candidaţii USL, președintele PDL a spus: "O să propun, fiecare organizaţie are un statut, să–i excludă (pe primarii PDL care au făcut campanie contracandidaţilor –n.r.). Şi cred că aşa se va şi întâmpla. Nu sunt foarte multe cazuri, mă refer la cei care efectiv au fost pe materialele promoţionale sau chiar i-au susţinut pe contra candidaţilor noştri".

"Eu nu pot fi de acord cu astfel de situaţii, mai ales atunci când vrem să transmitem ordine în organizaţii, când dorim să arătăm că până la urmă ideea este de a reconstrui pe principii sănătoase partidul, deci nu putem avea un tratament preferenţial la unii faţă de alţii", a completat Vasile Blaga.

În timpul campaniei electorale a alegerilor parlamentare, primari democrat-liberali din mai multe județe au susținut la nivel declarativ și nu numai, inamicii politici social-liberali. Mai mult, unii dintre aceștia au împărțit aceleași afișe cu membrii alianței condusă de Victor Ponta și Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel