Blaga: Sunt miniștri care nu guvernează. Ponta știe că sunt slabi

vasile-blaga dc
vasile-blaga dc

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni, în legătură cu faptul că președintele Traian Băsescu a spus că dorește să fie însoțit la Bruxelles de consilieri din ministere în loc de miniștri, că nu comentează alegerea șefului statului, subliniind că sunt miniștri ai cabinetului Ponta care nu guvernează, informează Mediafax.

”Nu discut opţiunea preşedintelui, dar în momentul în care vezi că ai miniştri care nu guvernează, la ce să te aştepţi? La ce să te aştepţi de la ministrul Dezvoltării? Aţi văzut o poziţie publică din partea lui în şase luni? La ce să te aştepţi de la ministrul Transporturilor? La ce să te aştepţi şi atunci probabil va merge cu specialiştii din ministere,” a răspuns Co-președintele ARD, întrebat fiind de opțiunea președintelui de a fi însoțit la Bruxelles de ”experți cu laptop-uri” și nu de miniștri.

Vasile Blaga a interpretat că premierul Victor Ponta, a aprobat că miniștrii cabinetului său sunt slabi. ”Văd că domnul Ponta a căzut de acord: «Da domnule, sunt slabi, trimit consilierii»,” a adăugat Vasile Blaga.

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că la CE de la Bruxelles din 23 noiembrie nu are nevoie de miniștri politici, ci de o echipă formată din experți cu laptop-uri, care să-i asigure expertiza tehnică, el arătându-se încrezător în capacitățile sale de a acoperi de unul singur partea politică.

Prim-ministrul Victor Ponta spunea luni că în ultimele zile secretarii de stat, experții guvernamentali și consilierii săi au fost la Cotroceni și ”l-au învățat” pe șeful statului ce să declare, deoarece președintele ”habar nu are” ce s-a negociat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel