Blaga spune cine este adversarul PNL

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a susţinut, sâmbătă, la Alba Iulia, că adversarul PNL în alegeri este PSD, iar restul nu contează. 

"Adversarul nostru a fost şi este PSD-ul. Restul nu contează. Şi asta nu este o aroganţă. (...) Orice vot care nu merge la PNL din partea dreptei, merge la PSD indirect. (...). Asta nu este aroganţă", a afirmat Blaga, la lansarea candidaţilor liberali din Alba la alegerile locale din iunie.

Blaga a criticat PMP şi ALDE şi liderii acestor partide, Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu, despre care a spus că 'se străduiesc să pescuiască în ape tulburi'. 'Sunt doi domni care tot vorbeau de necesitatea unificării dreptei. Şi o puteau face domniile lor în 2005. Şi aşa s-au străduit amândoi să unifice dreapta, încât, după ce ne-am hotărât noi chiar să o unificăm, fiecare şi-a tras partid, unul de la perdea şi altul de acasă. Şi acum se străduiesc amândoi să pescuiască în ape tulburi. (...).

[citeste si]

Sunt partide de căzături, pentru că aşteaptă nemulţumiri în marele PNL, în speranţa că dacă un pedelist s-o fi supărat pe PNL să meargă la PMP şi dacă un penelist s-a supărat pe PNL să meargă la ALDE. Nu vor avea noroc în viaţă', a declarat Vasile Blaga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel