Blaga spune că nu s-a întâlnit cu Antonescu, nici cu lideri PDL pentru a plănui un nou Guvern

blaga
blaga

Senatorul PDL Vasile Blaga a negat marţi că s-ar fi întâlnit cu liderul PNL Crin Antonescu şi nici cu colegii săi precum Sorin Frunzăverde şi Cezar Preda pentru a plănui înlăturarea lui Emil Boc şi instaurarea unui guvern de uniune naţională.

"În primul rând că n-am avut această întâlnire (cu Crin Antonescu, n.r.). Aş fi vrut să mă întâlnesc cu mare drag şi cu dl Frunzăverde şi cu dl Cezar Preda, dar ei sunt în concediu. Deci nu aveam cum să ne întâlnim noi trei în primul rând – de altfel cu dl Preda n-am vorbit în ultimele două luni. Speculaţii de sezon...", a spus el la Realitatea TV.

Întrebat ce şanse dă unui guvern Patriciu, Blaga a răspuns: "E cald afară. E un scenariu de vară".

Fostul secretar general a fost întrebat şi dacă mai crede în refacerea Alianţei DA. "Eu am prezentat un astfel de punct de vedere în Convenţia Naţională, atunci când mi-am prezentat platforma şi am spus că sunt adeptul unei astfel de construcţii. Dar care, sigur, trebuie să vină din ambele părţi. Mi-am exprimat regretul că nu am reuşit să guvernăm în 2008 împreună cu PNL şi trebuie să spun că nu a fost vina noastră pentru că noi am fost la sediul PNL atunci şi am fost trataţi cu refuz. Şi vă spun pentru prima dată un lucru interesant: am luat toate măsurile de precauţie, inclusiv faptul că din delegaţie nu făcea parte nici un fost liberal, ca să existe motive de tensiune pentru un astfel de început din discuţie. Dar iată, nu s-a realizat", a spus el.

Citește și:

Gruparea Blaga din PDL vrea guvern de uniune naţională

Blaga a fost însă evaziv atunci când a fost întrebat dacă e posibilă refacerea ADA înainte de 2012. "Eu răspund că în acest moment noi facem parte dintr-o Coaliţie şi tot timpul am spus că trebuie să îţi respecţi colegii de Coaliţie, dacă vrei la rândul tău respect. Lucrurile sunt, sigur, într-o evoluţie pentru că se dovedeşte până la urmă că măsurile luate de Guvern sunt cele necesare, dar trebuie să le comunicăm mult mai bine", a mai susţinut el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel